Fie că doriţi să vă cumpăraţi o locuinţă nouă pentru familia dumneavoastră, fie că vă gândiţi la un apartament pe care să-l închiriaţi ulterior şi astfel să vă rotunjiţi veniturile, acum este perioada perfectă pentru o achiziţie. Specialiştii RE/MAX, cea mai mare companie imobiliară din Cluj Napoca, vă recomandă să vă grăbiţi.


De ce acum? Argumente de la RE/MAX Premium

După ce piaţa imobiliară a trecut printr-o criză profundă în perioada 2009-2011, revenirea pe o pantă ascendentă s-a făcut treptat, ajungând în 2015 la o maturizare a segmentului rezidenţial. Deşi cererea şi oferta de imobiliare a crescut mult, încurajate de programele de creditare ale băncilor, preţurile nu au înregistrat fenomene speculative care să ducă la creşteri importante. Pe fondul cererii constante este posibil însă ca preţul apartamentelor şi caselor să crească. Aşadar, profitaţi de concurenţa masivă din piaţă care păstrează preţurile la un nivel acceptabil!

De asemenea, un alt argument pentru cumpărarea unei locuinţe este oferta foarte generoasă. Cu alte cuvinte, aveţi de unde alege. Pe piaţa Clujului au apărut în ultimii ani zeci de investitori privaţi care au dezvoltat cartiere de case şi ansambluri de blocuri. Pentru că au trecut mai mulţi ani de la construirea primelor case, vă puteţi interesa de la clienţii vechi despre calitatea construcţiei şi seriozitatea dezvoltatorului. Astfel, veţi putea cumpăra în cunoştinţă de cauză. 

În al treilea rând, dacă doriţi să achiziţionaţi un imobil apelând la un credit bancar, este din nou momentul să vă grăbiţi. În acest an programul Prima Casă,  care permite achiziţia de imobile cu un avans de doar cinci procente şi cu dobânzi mai scăzute, are un plafon destul de limitat şi în consecinţă e posibil ca fondurile să se termine. Mai mult, creditele ipotecare clasice ale băncilor sunt ameninţate de promulgarea iminentă a Legii dării în plată. Pentru a se proteja de această lege, băncile intenţionează să înăsprească condiţiile de creditare: avansul pentru creditele ipotecare se va mări la 30-40%,  iar condiţiile de creditare vor fi mai dure. Astfel, profitaţi acum de dobânzi generoase la credite şi de condiţii mai uşoare de acordare a împrumuturilor. 

Apelaţi cu încredere la RE/MAX Premium.

Achiziţia unui apartament sau a unei case este o decizie importantă în viaţa fiecăruia. De aceea, aşa cum aveţi nevoie de avocat la un proces important, în aceeaşi măsură aveţi nevoie de consiliere de specialitate pentru o achiziţie imobiliară. RE/MAX a fost alături de zeci de clienţi mulţumiţi în cei peste 10 ani de existenţă şi reprezintă alegerea ideală a oricărui clujean împlicat într-o tranzacţie imobiliară. RE/MAX are cea mai bogată ofertă de case şi apartamente de vânzare şi o echipă mare de brokeri cu experienţă, profesionişti, care vă stau la dispoziţie pentru a vă găsi proprietatea care să corespundă gustului şi bugetului dumneavoastră.

Iar dacă doriţi să cumpăraţi un apartament nou prin RE/MAX, veţi primi detalii importante despre modul de construcţie şi calitatea materialelor folosite,  pentru a putea fi siguri de alegerea făcută. Un apartament nou cumparat cu RE/MAX nu vă generează niciun cost, comisionul fiind 0. 

Un sfat prietenesc? Acum este de cumpărat!

Pentru informatii suplimentare legat de apartamente va rog sa ma contactati.

semnaturi-premium_110x433